Jeannette Rijs

logo Jeannette Rijs
foto jeannette bijgesnden voor website

Mag ik me even voorstellen...?!

Wat ben ik blij dat ik mezelf aan jou mag voorstellen. Mijn naam is Jeannette Rijs. Ik werk als healer en masseur in het mooie Bakhuizen, Friesland.

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik op dit punt in mijn leven sta. Dat ik dit werk mag doen maakt me nederig. Dat mensen mij vertrouwen en zichzelf durven te openen raakt me diep.  Maar ik heb me wel eens anders gevoeld..

Ik weet hoe het is je eenzaam te voelen, hoe het is om jezelf niet te accepteren, om jezelf constant omlaag te halen, om altijd maar te willen voldoen aan de verwachtingen van een ander en in strijd te zijn met het leven.

Door de jaren heen heb ik geleerd om terug te komen bij mezelf. Lief te zijn voor mezelf en te kiezen wat goed is voor míj. Bij elke stap die ik zette voelde ik me gelukkiger, sterker en vrijer. Ik ging aan het roer staan van mijn eigen leven en dat leidde me naar geluk. Dat is wat ik jou ook zó gun.

Dus schaam je niet voor je ‘struggles’.. we hebben ze allemaal.

Laat me je meenemen onder mijn vleugels en ik zal je leren om naar de fluisteringen van je ziel te luisteren.

Het is geen ‘quick fix’ maar een proces. En dat proces hoef je niet alleen te doen. Ik ga jou helpen om jouw weg te vinden, de weg waar jij zó naar verlangt.

De manier waarop ik dat doe is heel prettig en effectief. Lees hier meer over de sessies die ik geef.